Referenties van gekochte machines of verleende diensten


   
BiDi vof
Markthandel in aardappelen, groenten en fruit gevestigd in Landgraaf.
   
Commissionair en Logistieke diensten in Groente en Fruit.
   
Buckdesign is een nationaal en internationaal opererend bedrijf waar bedrijven en instellingen terecht kunnen voor advies, concept en realisatie van 2D en 3D communicatie.
   
Chiquita Food Innovation is een innovatief productiebedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging van kwalitatief hoogwaardige fruitproducten. Door de ambachtelijke wijze van produceren blijft de structuur van de gebruikte grondstoffen zeer duidelijk zichtbaar, waardoor bij de eindproducten een verse en gezonde uitstraling wordt bereikt.
   
Het Mergelland is gelegen in Zuid-Limburg. Een gebied met glooiende heuvels en een prachtige natuur. De kalkrijke gronden, het warme klimaat en de goede zorg van onze fruittelers maken, dat in ons Mergelland het mooiste en lekkerste fruit groeit. Onze Veiling staat garant voor een zorgvuldige afzet van dit kwaliteitsproduct.
   
De werkzaamheden liggen vooral op het elektrische vlak van panelenbouw en besturingskasten tot het aanzetten van snoeren of het maken van draadbomen. Vakmanschap staat hoog in het vaandel.
   

Hebben meer dan 30 jaar ervaring met de teelt van graszoden in binnen- en buitenland. Wat resulteerd in topkwaliteit graszoden. Geschikt voor particulieren, bedrijven, sportparken en voetbalvelden, etc.

 
Hansen-van der Wegen Transport en Overslag
Sterk groeiend Transport en Overslag bedrijf. Werkt intensief samen met Fresh Link, logistieke dienstverlener in de verssector in Venlo. Ook voor transport van zwaar materieel. Transporteerd regelmatig onze machines op uiterst bekwame wijze.
   
De Houbensteyn Groep verzorgt intensief en duurzaam varkens en zorgt voor een lekker stukje betaalbaar vlees van hoge kwaliteit. Vanaf de start in 1961 is de Houbensteyn Groep uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de agrarische sector. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie staan hoog in het vaandel. Vandaar dat de Houbensteyn Groep sinds 2006 ook groene stroom uit biogas produceert. Genoeg voor meer dan 2200 huishoudens.
   

Dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring en gespecialiseerd in hoogwaardige projektstoffering. Ze werken uitsluitend met 1e klas materialen en vakmensen.

   
Gespecialiseerd in het vervoer van stukgoederen van en naar het U.K..Eigen wagenpark en ondermeer trailers met dubbele laadvloer.
   
Wereldwijde leverancier van verpakkingsmaterialen en verpakkings machines.
   
Onderdeel van Weyers GmbH. Hier worden alle eigen producten verpakt in diverse soorten verpakkingen of op klantspecifieke wensen.
   
SL BV is een familiebedrijf gespecialiseerd in ontwerp, productie en import van tassen en draagverpakkingen. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid; van reis- en vrijetijdstassen, sport-,  promotie en reclametassen tot originele productverpakkingen, trolleys en koffers.
   
Deze nieuw BV heeft als missie om i n navolging van de beide aandeelhouders op hun respectievelijke thuismarkten, ‘Het als meest vooraanstaand en vernieuwend erkend' , belangrijke (handels)leverancier van technische; nieuwe -, gebruikte - en gereviseerde automotive onderdelen' gericht op exportmarkten buiten de Benelux en UK te worden.
   
Sinds de start in september 1965 is Versmarkt de Mop uitgegroeid tot de grootste en best gesorteerde zelfstandige “Groenteboer” van Nederland. Gevestigd in Venlo.